Een Bredaas begrip in de ontwikkeling, exploitatie en beheer van monumentaal vastgoed.

Luxe 4-kamer appartement met ruim balkon en berging

Te huur €2.450,00 per maand

Beschrijving

Op een groene locatie aan de rand van het Mastbos ligt dit luxe appartement, voorzien van diverse extra’s en gemaksvoorzieningen. Het sfeervolle centrum van het gewilde Ginneken ligt binnen handbereik en ook de rondweg bereik je binnen enkele minuten.

De gezamenlijke entree met bellentableau en brievenbussen, geeft toegang tot de lift, het trappenhuis en de berging. De woning is gelegen op de tweede verdieping van het complex met het balkon aan de voorzijde; uitzicht op het Mastbos! De volledige woning is voorzien van een  houten vloer, strak gestucte wanden en een hoog afwerkingsniveau. Ook is er een alarmsysteem aanwezig, waarvan een abonnement overgenomen kan worden.

De inpandige galerij van de verdieping (waar slechts 2 andere woningen gelegen zijn) geeft toegang tot de woning, om te beginnen de ruime hal/entree. Deze geeft toegang tot vrijwel alle vertrekken. Aan de voorzijde ligt de zeer royale woonkamer van ca. 48m2 met open haard. Deze geeft toegang tot de deels open keuken en het balkon. De flinke raampartij geeft een heerlijke lichtinval. Het balkon is gelegen op het zuiden en geeft uitzicht op het Mastbos. De ramen zijn voorzien van automatische zonwering en er is een airco aanwezig.

De moderne keuken in hoekopstelling is voorzien van ruim voldoende kastruimte, kookplaat, koelkast met vriesgedeelte, vaatwasser en magnetron.

Alle slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en te bereiken via de hal. De masterbedroom (ca. 22 m2) beschikt over een brede kastenwand en heeft een aansluitende, eigen badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, aparte douche, toilet, dubbele wastafel en badkamermeubel met inbouwspots en kasten. Ook in deze slaapkamer hangt een airco.

De 2e slaapkamer is ca. 13 m2 en beschikt over een rolluik. De 3e (kleinste) slaapkamer is ca. 10 m2 en heeft een forse kastenwand.

Er is een 2e badkamer aanwezig met douche en wastafel. Ook is er een apart 2e toilet, bereikbaar vanuit de hal. Tot slot is er een bergkast aanwezig en een aparte ruimte voor opstelplaats van was-apparatuur. Hier hangt ook de ketel en ventilatiesysteem (open systeem).

Parkeermogelijkheid in overleg.

Bijdrage servicekosten VVE: op aanvraag. In 2021: € 92,00 per maand.

Het appartement is vorig jaar volledig geschilderd.

Verwachtte oplevering/beschikbaarheid is november 2022.

Extra eigenschappen

  • Excl. Gas/Water/Licht
  • Luxe voorzieningen
  • Privé buitenruimte

Locatie