Een Bredaas begrip in de ontwikkeling, exploitatie en beheer van monumentaal vastgoed.

Kantoorruimte met dakterras aan de haven van Breda

VERHUURD

Beschrijving

Op een goed bereikbare A1 centrumlocatie aan de Prinsenkade ligt deze voormalige pastorie uit 1900 met klassieke uitstraling. Het pand is voorzien van technisch geavanceerde installatievoorzieningen en een moderne, ’transparante’ indeling. Het pand bestaat uit drie lagen en een kelder.

De locatie is goed bereikbaar ten opzichte van het centraal station en de uitvalswegen. Op het terrein bevindt zich een royaal afsluitbaar parkeerterrein, welke optioneel kan worden bijgehuurd. Het parkeerterrein is zowel vanaf de Prinsenkade als via de achterzijde toegankelijk. In de directe nabijheid zijn tevens een drietal parkeergarages aanwezig.

Via de ruime vernieuwde entree en doorlopende trappartij en lift is de tweede verdieping bereikbaar, voorzien van een royale administratieve ruimte opgedeeld in meerdere zones. De tweede verdieping is gesitueerd onder de kap. De kapspanten zijn in het zicht gelaten en geven aan de verdieping een extra ruimtelijk effect. Aan de voorzijde van het pand zijn onder de kap ingericht de technische ruimte, een kleine keukenfaciliteit, een dubbele toiletgelegenheid en bergruimten ten behoeve van archief. Aan de achterzijde van het pand een tweede archiefkamer en middels een drietal grote glazen schuifpuien is een ruim dakterras bereikbaar.

Het pand wordt opgedeeld in 3 aparte verdiepingen. De eerste verdieping krijgt ook kantoor bestemming en op de begane grond zal horeca worden ontwikkeld.

Impressie foto’s voor verbouwing.

Extra eigenschappen

  • Excl. G/W/L
  • Gemeenschappelijke buitenruimte
  • Privé dakterras

Locatie