Een Bredaas begrip in de ontwikkeling, exploitatie en beheer van monumentaal vastgoed.

Kantoorruimte aan de haven van Breda

VERHUURD

Beschrijving

Op een goed bereikbare A1 centrumlocatie aan de Prinsenkade ligt deze voormalige pastorie uit 1900 met klassieke uitstraling. Het pand is voorzien van technisch geavanceerde installatievoorzieningen en een moderne, ’transparante’ indeling. Het pand bestaat uit drie lagen en een kelder.

De locatie is goed bereikbaar ten opzichte van het centraal station en de uitvalswegen. Op het terrein bevindt zich een royaal afsluitbaar parkeerterrein, welke optioneel kan worden bijgehuurd. Het parkeerterrein is zowel vanaf de Prinsenkade als via de achterzijde toegankelijk. In de directe nabijheid zijn tevens een drietal parkeergarages aanwezig.

Via de ruime, vernieuwde entree en doorlopende trappartij en lift is de eerste verdieping bereikbaar. De hal geeft toegang tot een grote, open ontvangstruimte met zit-/wachthoek en balie/receptie, met aangrenzend een royale administratieve werkruimte centraal aan de voorzijde van het pand. De receptieruimte wordt aan weerszijden geflankeerd door een ruime kantoorkamer met (kleine) vergaderfaciliteit. Aan de achterzijde van het pand zijn een grote vergaderkamer, archief-/serverruimte alsmede een toiletruimte, pantry en werkkast ingericht.

Het pand wordt opgedeeld in 3 aparte verdiepingen. De tweede verdieping krijgt ook kantoor bestemming en op de begane grond zal horeca worden ontwikkeld.

Impressie foto’s voor verbouwing.

Extra eigenschappen

  • Excl. G/W/L
  • Gemeenschappelijke buitenruimte

Locatie